Cu ocazia lansarii candidatilor pentru Primaria Oradea, Consiliul Local Oradea, primariile din judetul Bihor si Consiliul Judetean Bihor, Alianta Liberalilor si Democratilor Europeni , filiala Bihor, va invita sa luati parte la activitatile stabilite in cursul zilei de miercuri, 20 aprilie 2016.
Astfel, va prezentam in detaliu agenda zilei:
De la ora 11:15 – depunerea candidaturilor pentru Primaria Oradea si Consiliul Local Oradea. Depunerea va avea loc la Primaria Oradea, in prezenta copresedintilor ALDE Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, cu participarea sustinatorilor si a presei.
De la ora 12:00 – Tedeum cu ocazia intrarii trupelor romane in Oradea la 20 aprilie 1919
De la ora 13:20 – Depunere de coroane la statuia generalului Traian Mosoiu
– Discurs
– Depunere de coroane din partea Senatului Romaniei
– Depunere de coroane din partea ALDE
De la ora 15:00 – Lansarea candidatilor pentru primariile din judetul Bihor si Consiliul Judetean Bihor. Acest eveniment va avea loc la Trade Center Oradea (strada Nufarului 28E) in prezenta copresedintilor ALDE Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, cu participarea sustinatorilor si a presei locale si nationale.
De la ora 16:30 – Conferinta de presa ALDE Bihor, sustinuta de copresedintii ALDE Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin. Conferinta de presa va fi sustinuta la Trade Center Oradea.

Cu stima,
Cancelaria ALDE Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam