În perioada 01 – 19.10.2015 poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Protecţia Mediului – Poliţia Ecologică au urmărit, pe timpul efectuării patrulării în zonele de responsabilitate, respectarea legislaţiei referitoare la curăţenie, atât în perimetrul zonelor de locuit, cât şi în zonele aglomerate ale oraşului.
De asemenea, poliţiştii locali au întreprins şi acţiunii de surprindere a persoanelor care depozitează moloz sau resturi menajere pe domeniul public din Municipiul Oradea.
Astfel, în urma acţiunilor desfăşurate au fost surprinse 15 persoane în timp ce depozitau pe domeniul public moloz sau aruncau diverse resturi de alimente: chiştoc de ţigară, pungi goale, peturi, coji de seminte, etc. Acestea au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 3.000 lei.
Concomitent cu acestea, în următoarea perioadă, poliţiştii locali vor demara o acţiune de verificare şi sancţionare a persoanelor fizice și juridice din Municipiul Oradea care nu deţin contract de salubritate cu operatorul licenţiat şi cu delegare de gestiune din partea Primăriei Municipiului Oradea,
Poliţia Locală Oradea reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela, pentru a semnala situaţii din sfera Poliției Locale– 0259.969 – Dispecerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam