Azi au fost reluate lucrările de reamenajare a trotuarului de pe strada Independenței, pe tronsonul dintre numerele 7-13, din dreptul pasajului Vulturul Negru până la capătul străzii dinspre Parcul 1 Decembrie.
Conform înțelegerii dintre Primăria Oradea și firma RDS&RCS, tronsonul dintre colțul Palatului Vulturul Negru până la nr. 7 de pe str. Independenței a fost deja realizat, costurile fiind suportate de firma menționată, iar pe tronsonul 2, între nr. 7-13, lucrarea va fi efectuată pe cheltuiala administrației locale.
Reamenajarea trotuarului se realizează în urma lucrărilor efectuate de către Compania de Apă Oradea la înlocuirea/reabilitarea rețelelor proprii, încă din anul trecut, respectiv după ce firma RDS&RCS a finalizat canalizația tehnică de pe strada Independenței.
Lucrările sunt executate de către firma Drumuri Orășenești, tronsonul 2 având termenul de finalizare o lună. Valoarea lucrărilor pentru tronsonul 2, tronson finanțat din bugetul local, este de aproximativ 400.000 lei.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam