Azi, 26 august 2015 s-a încheiat licitația privind vânzarea imobilului situat pe str. Codrilor nr. 3 (fostul Centru Mecena), compus din două construcții: sala de conferințe și motel într-un stadiu nefinalizat și teren în suprafață de 10.000 mp.
Imobilul se află în imediata vecinătate a fostului Ştrand Municipal. Parcela are un front stradal de cca 100 m, fiind învecinată pe latura vestică și de sud cu viitorul complex Aquapark Nymphaea, iar la est de Ștrandul Dinamo..
La licitație au participat două firme din Oradea: S.C. Lotus Center S.A și S.C Romexa S.A.
Licitația s-a adjudecat de către firma S.C. Lotus Center S.A, care a oferit 920.000 euro + TVA. Firma S.C Romexa S.A a oferit suma de 910.000 euro + TVA.
Firma câștigătoare are obligația ca în termen de 3 ani să finalizeze investiția. În caz contrar vor fi aplicate penalități. Cumpărătorul va avea obligația obținerii autorizaţiei de construire pentru finalizarea/modernizarea construcţiei neterminate sau realizarea unor noi construcții, în termen de maximum 1 an de la semnarea contractului de vânzare-cumpărare și finalizarea lucrărilor în termen de maxim 2 ani de la data emiterii autorizaţiei de luare în folosință a construcţiei.
După expirarea termenului de contestație (7 zile începând de azi), urmează ca într-un termen de 30 de zile să fie încheiat contractul de vânzare cumpărare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam