Universitatea din Oradea s-a incheiat perioada de inscriere pentru concursul de admitere, sesiunea iulie 2015, pentru studiile universitare de licenta, unde s-au inscris 4312 candidati. In aceasta perioada candidatii admisi sunt obligati sa confirme locul ocupat. Dupa finalizarea acestei etape, cei care nu au confirmat isi pierd locul, urmand ca cei mai bine clasati conform optiunilor sa avanseze pe locuri bugetate sau la alte programe de studii.

Pentru studiile universitare de masterat se mai fac inscrieri la Facultatea de Arte, in perioada 28-29 iulie 2015, si la Facultatea de Teologie Ortodoxa “Episcop Dr. Vasile Coman”, azi 28 iulie 2015. Pana luni, 27 iulie 2015, la masterat s-au inscris 1168 de candidati.
Perioada de confirmari pentru licenta poate fi consultata aici http://www.uoradea.ro/display6780 si pentru masterat aici http://www.uoradea.ro/display6779 .
Confirmarea consta in achitatea taxei de inmatriculare de 100 de lei, pentru inscrisii admisi pe loc bugetat. Candidatii admisi pe loc cu taxa vor mai achita si prima transa a taxei de scolarizare pentru anul universitar 2015 – 2016. Taxele de scolarizare pot fi consultate aici https://www.uoradea.ro/display7100 .
Taxa de inmatriculare poate fi achitata la casieria centrala a Universitatii din Oradea sau prin cont bancar la orice sucursala a Bancii Transilvania – RO71BTRL00501202782511XX, unde se va preciza numele insitutiei, numele si prenumele candidatului declarat admis, codul numeric personal, facultatea, programul de studiu, an de studiu/an universitar, forma de invatamant, categoria taxei . Dupa plata taxei, candidatii vor prezenta chitantele la secretariatul facultatii la care au fost admisi.
Va solicitam sprijinul in mediatizarea informatiei referitoare la posibilitatea achitarii acestor taxe si prin virament bancar.
Va multumim pentru colaborare,

Amalia Bicazan
Referent Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam