Deputatul european Emilian Pavel invită liceenii bihoreni să serbeze împreună Ziua Europei. Cu această ocazie, eurodeputatul bihorean organizează un concurs intitulat ‘’Eu&UE’’, la care au fost invitate să participe toate liceele din Bihor.

‘’Am transmis recent invitații de participare tuturor liceelor din județ, rugând directorii să informeze elevii cu privire la această inițiativă.
Pe scurt, pentru că vă invit să vedeți mai multe detalii și informații online, am organizat un concurs care se desfășoară pe două paliere: în perioada 14 – 24 Aprilie, fiecare clasă de a XI-a sau de a XII-a își poate desemna o echipă care să redacteze un scurt eseu referitor la impactul pe care Uniunea Europeană îl are în viața de zi cu zi a tinerilor și, în același timp, toate clasele liceale, din a IX-a și până în clasa a XII-a, pot forma echipe care să realizeze un scurt clip video pe aceeași temă.
Eseurile vor fi jurizate de cadre universitare și jurnaliști orădeni, finaliștii și susținătorii lor urmând să fie invitați la finala care va avea loc în data de 9 Mai la Filarmonica de Stat din Oradea, de la ora 14. În acelasi timp, clipurile video vor putea fi vizualizate pe pagina de Facebook a concursului, intitulată Eu&UE, unde toți cei care doresc vor putea vizualiza și vota clipurile favorite. Primele trei filmulețe în ordinea numărului de voturi vor fi de asemenea premiate în data de 9 Mai.
Încurajez toți liceeni să participe la acest concurs pentru că această acțiune le dă posibilitatea să își exprime creativitatea, să își testeze cunoștințele legate de Uniunea Europeană și, de ce nu, să câștige unul dintre premiile pe care am reușit să le obținem’’, a declarat Emilian Pavel.
Regulamentul concursului precum și alte informații legate de inițiativa eurodeputatului bihorean pot fi găsite pe pagina de internet www.facebook.com/ConcursEusiUE sau pe pagina de Facebook a domnului Emilian Pavel, www.facebook.com/Pavel.Emilian.

Echipa biroului parlamentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam