În data de 18 iunie 2016, Asociația Culturală Kharisma în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, Palatul Copiilor si Elevilor Oradea, organizează Concursul Național de Interpretare Vocală Kharisma. Acțiunea va avea loc la Filarmonica de Stat Oradea începând cu orele 10.00. Gala festivă se va desfășura începând cu orele 19.00 în aceeași locație.
Acțiunea noastră va găzdui peste 160 de copii, soliști de muzică ușoară, din țară. Concursul Național de Interpretare Vocală Kharisma este o continuare a celor patru ediții ale Concursului Național Floare de Lotus, organizate cu succes în anii precedenți, ediții care au dus ecoul unei acțiuni organizate la standarde ridicate atât în ceea ce privește condițiile tehnice de concurs puse la dispoziția concurenților, a obiectivității membrilor juriului, cât și nivelul de performanță dovedit de concureți.
Noutatea acestei ediții este faptul că organizatorii au decis includerea unei categorii de interpretare solo 18 și18+, iar concurenții la această categorie nu s-au lăsat așteptați.
Sunt doua secțiuni în concurs: secțiunea solo(care cuprinde 7 categorii de vârstă) și secțiunea grupuri mici. Concurenții vor primi trofee, diplome, cadouri, premii în bani.
Avem bucuria de a putea prezenta un juriu format din personalități competente și iubite la rândul lor de public. Ne punem toată încrederea, ca ii vor evalua obiectiv pe concurenții nostril, în:
profesor și interpret Viorela Filip , Conf. Univ. Dr. Florina Hinsu Maris,
profesor Alina Zaha, actorul Richard Balint, regizorul Horia Ballint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam