Duminică, 03 aprilie 2016, de la ora 15:00, la Biserica Ortodoxă din Husasău de Criș, a avut loc Concertul de pricesne ,,La umbra Crucii Tale” ediția a V-a 2016. Manifestarea a fost organizată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor în colaborare cu Biserica Ortodoxă din Husasău de Criș. A fost invitat și pr.vicar Nicolae Pop – delegat al PS Sale dr. Sofronie Drincec, episcopul Oradiei, pr.consilier Radu Rus, directorul Seminarului Teologic din Oradea și pr. inspector Simion Goga.
La eveniment a participat Corul de copii al Bisericii Ortodoxe Române din Husasău de Criș, Grupul vocal „Poenarii” din Oradea, solistele de muzică populară Romina Nemeș-Silaghi, Aurica Vaida, Andreea Pușcaș, Anca Pavel-Ciuciu, Violeta Gherman, Maria Alexandra Secan, Andreea Drugaș și Lorena Ianta.
La final pr. Simion Goga, inspector de cateheză al Episcopiei Oradea, a rostit un cuvânt de învățătură, transmițând arhiereasca binecuvântare a PS Sale dr. Sofronie Drincec episcopul Oradiei.
Au fost înmănate diplome participanților și invitaților.

Claudia Postolache
Centrul Judeţean pentru Conservarea
şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor
Str. Piaţa 1 Decembrie nr. 12, cod poştal: 410068 Telefon:0259/413922,
fax: 0259/268680 centrul.cultural.bihor@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam