Organizaţia de Tineret Mişcarea Populară Bihor a organizat în data de 27 februarie 2016 alegeri pentru comitetul executiv judeţean. La eveniment au participat 50 de delegaţi, iar candidatii au fost confirmaţi în unanimitate cu 50 de voturi ,,pentru’’, fără a exista voturi împotrivă sau voturi anulate.
Din noua conducere a Organizaţiei de Tineret Mişcarea Populară Bihor fac parte: Marina Adrian preşedinte, Szabo Monika secretar general, Mudura Adrian secretar general adjunct, şase vicepreşedinţi: Sidea Radu, Molnar Timea, Pentea Florin, Mare Cosmin, Birau Florin şi Kassai Renate şi şase secretari executivi: Heveşi Adrian, Vidican Rareş, Criste Andrei, Kendi Cristian , Mal Deborah şi Alex Mureşan.
,,Suntem o echipa formată din tineri energici şi determinaţi. În perioada următoare vom avea un program plin de activităţi. Invit şi alţi tineri să se alăture echipei noastre şi împreună să ocupăm un loc fruntaş în politica locală” a declarat preşedintele proaspăt ales al Organizaţiei de Tineret Miscarea Populară Bihor, Adrian Marina.
,,Mă bucur că fac parte din această echipă şi sper ca împreună să reușim să convingem cât mai mulți tineri să ni se alăture. Unul dintre obiectivele noastre ca și organizație de tineret este să convingem tinerii să nu părăsească ţara şi să ajute fiecare la nivelul care poate să construim o societate mai bună”, a declarat Monika Szabo, secretar general al Organizaţiei de Tineret Mişcarea Populară Bihor.

Data 04.03.2016 Mariana Kofler
Purtător de cuvânt
Mişcarea Populară Bihor

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *