Asociaţia Business & Intercultural Challenge (ABIC) în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Internaţionali de la Medicină (AIMSO) organizează în data de 14 Mai 2016 Colours Festival. Evenimentul va avea loc în Parcul Cetăţii din Oradea, începând cu orele 13:00.
Festivalul își are originea din India și reprezintă vestirea primăverii. Oamenii se adună la un loc și sărbătoresc împreună primăvara, într-un mod remarcabil, prin aruncarea de pulberi colorate unii în alții, DJ, muzică, dansuri internaționale și multe alte surprize.
Un moment special al Festivalului este numărătoarea inversă și bătaia cu pudră colorată care va crea efecte spectaculoase la fiecare interval orar, când toată lumea lansează simultan valuri de culori în aer.
Pudra nu este toxică, nu poluează, iar din haine iese prin spălare. Pudra în sine este confecționată din făină de orez și coloranți alimentari.
Va fi o experiență inedită, la pachet cu prestații internaționale, unde tineri studenţi din Oradea ne vor prezenta tradiţiile şi obiceiurile culturale ale diferitor ţări. Sunt aşteptaţi peste 1000 de participanți de diferite vârste și naționalități.
Aceasta este rețeta celei mai tari petreceri, care devine tot mai răspândită prin Europa și pe care vrem să o implementăm prima dată și la Oradea.
Accesul la eveniment se va face pe bază de bilet; acesta v-a include accesul la eveniment, brațară, pudră și un tricou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam