Şi în acest an, Primăria Oradea îşi aşteaptă colindătorii din unităţile de învăţământ din municipiu, în Sala Mare „Traian Moşoiu”. Aici, Moş Crăciun îi va aștepta pe colindători în perioada 14 – 18 decembrie, între orele 10:00 – 13:00.
Cererile pentru înscrierea și programarea colindătorilor se vor putea depune în perioada 23 noiembrie – 4 decembrie, la ghişeele din Centrul pentru Relaţii cu Publicul (în piramidă) sau se vor putea trimite pe fax la numărul 0259.408.822 sau pe email catalina.kuibus@oradea.ro .
Fiecare cadru didactic coordonator care va solicita înscrierea va trebui să depună sau să transmită o cerere semnată și ştampilată, în care să se precizeze data şi ora la care se doreşte prezența grupului la Primărie (în perioada 14 – 18 decembrie, orele 10:00 – 13:00), numărul exact de colindători, precum şi un număr de telefon pentru contact. Această cerere va fi depusă sau transmisă după o discuție prealabilă de verificare a zilelor și a orelor disponibile pentru colindat, cu persoana desemnată cu înscrierile – dna Kuibuș Cătălina, tel. 0722.159.473.
Pentru a putea asigura fiecărei unităţi de învăţământ posibilitatea de a colinda, rugăm conducerile unităţilor să se limiteze la maximum trei grupe (clase) de elevi/unitate de învăţământ, iar programul de colinde să nu depăşească 10 minute/grup.
Pentru alte grupuri organizate de colindători (în afara celor de la unitățile de învățământ), Primăria solicită respectarea tuturor dispozițiilor menționate mai sus în vederea asigurării unui program de colinde în care să fie evitate suprapunerile și aglomerația.
Totodată, având în vedere că anul acesta Primăria Oradea organizează Târgul de Crăciun 2015 în Cetatea Oradea, invităm grupurile de colindători (coruri bisericești, grupuri de copii și școlari de la unitățile de învățământ, grupuri vocale organizate etc. ) să se înscrie la același număr de telefon pentru a susține concerte de colinde și cântece de iarnă pe scena amplasată în Cetatea Oradea.
Concertele cu tematică de iarnă vor putea fi susținute în perioada 4 – 24 decembrie 2015, în intervalul orar 17.00 – 20.00, grupurile având la dispoziție toată logistica necesară (scenă acoperită, sistem de sunet și lumini, etc.).
Pe toată perioada de desfășurare a evenimentelor, atât în Cetatea Oradea cât și în Sala Mare a Primăriei Oradea, Moș Crăciun va fi prezent cu sacul plin de dulciuri pentru toți colindătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam