Având în vedere începerea lucrărilor la pasajul denivelat de pe şoseaua de centură a municipiului Oradea peste drumul național DN 76 Deva –Oradea, în baza contractului între municipiul Oradea și Asocierea Bilfinger Baugesellschfat – Corporate Management Solutions S.R.L, la solicitarea constructorului, comisia de circulație a aprobat azi devierea temporară a circulației în zona adiacentă sensului giratoriu de la intersecția DN 76 cu centura municipiului Oradea, începând cu data de 16 februarie.
Devierea temporară a circulației este necesară în vederea realizării coloanelor forate aferente bretelelor nr.1 și 2 ale pasajului DN 76 Deva, conform planurilor anexate, circulaţia urmând să se desfăşoare pe o singură bandă pe fiecare sens. În prima etapă se va lucra la breteaua nr. 1, pe relația Borș-Cluj.
Pe această cale Primăria apelează la înțelegerea participanților la trafic, iar pe întreaga perioadă de aproximativ o lună în care această măsură este necesară, se vor depune toate eforturile pentru a limita disconfortul creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam