Oradea, 28 august 2014

Cel mai mare circ din Romania – Circul Colosseum vă așteaptă în parcarea Oradea Shopping City!

În perioada 29 august – 13 septembrie, orădenii sunt invitați zilnic la spectacolele Circului Colosseum.
Acestea se vor desfășura după următorul program:
Luni – Vineri: de la ora 19:00
Sâmbătă – Duminică: de la ora 16:00 si de la ora 19:00.
Durata spectacolului: 2 ore.
Prețul biletului: 25 lei.

În plus, marți și joi, de la ora 14:00, vă asteptăm la spectacole gratuite de magie, dans și mult fun pe scena din Oradea Shopping City, intrarea a 3-a, la etaj.

Premiera va avea loc sâmbătă, 29 august, de la ora 19:00, iar prețul biletului de intrare este doar 15 lei.

Circul Colosseum vine pentru prima dată în Oradea cu spectacolul de excepție “Aventura 2015” – un pericol de distracție cu numere de circ clasic, dresură de elefanți, dromaderi și cai, dresură de cămile, show cu reptile uriașe – anaconda, pitoni albinoși, boa, cobra imperială, aligator, tarantule și alte animale precum canguri, maimuțe, câini, pisici și ponei. Spectacolul continuă cu echilibristică în mâini pe motocicletă în arenă, show cu pirțtii din Caraibe și acrobație la înălțimea cupolei – 12 metri. Publicul va fi animat de cel mai renumit clown din România, Armando și de cei mai tineri artiști de circ – clownul Davidov în vârstă de 10 ani și Albert de doar 5 ani.
Dresori și artiști de renume internațional cum sunt Adriana Folco, Amedeo Folco, Robert Lagroni, Casandra va așteaptă să îi cunoașteți!

În pauza spectacolului, publicul va putea vizita gratuit elefanții, cangurul, șerpii, aligatorul, cămilele și se vor putea fotografia cu acestea.

Informații la telefon: 0744 – 407 366

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam