Programul educațional Speaker Elite, creat de Andy Szekely, autor și trainer cu o experiență de 18 ani în public speaking, se va desfășura începând din 27 octombrie în Oradea.
După patru ediții finalizate și peste 450 de absolvenți în centrele din București, Timișoara, Cluj și Bacău, Craiova, Constanța, Arad, Suceava și Galați, Speaker Elite se extinde și în alte 3 orașe din țară: Iași, Oradea și Bacău.

Antreprenori, CEO de multinaţionale, middle manageri, freelanceri, artişti, avocați, doctori, studenți și consultanţi interesaţi de performanţă au facut parte din cele patru promoții de absolvenții Speaker Elite, în ultimii dou ani
Programul oferă 10 săptămâni de învățare multisenzorială prin studiu individual, tutoriale video, practică de grup, feedback din partea grupului, a facilitatorului şi a lui Andy Szekely.
Transformarea în speaker de elită presupune parcurgerea celor module de studiu, pe parcursul a trei luni:
1. Group Control – tehnici de control al grupului, tehnici de angajare a audienței, tehnici de argumentare;
2. Speaker Control – tehnici de autocontrol emoțional, limbajul verbal și nonverbal specific prezentatorilor profesioniști;
3. Brand Control – strategia de branding personal, mecanismele legendei personale;
Autorul programului, Andy Szekely, a rafinat tehnicile din tutoriale pornind de la propria experiență, oferind modele simple cu aplicabilitate imediată. Toate metodele cuprinse sunt originale.
„Speaker Elite este cel mai bun format de şcoală de public speaking pe care îl cunosc în prezent în România. Informaţie de mare calitate, transmisă într-un mod care o face imediat aplicabilă.Networking cu oameni noi care împărtăşesc aceeaşi pasiune ca şi mine. Practică şi feedback pentru informaţia nou aflată. Valoarea adăugată pe care mi-a adus-o acest program în 3 luni de zile este inestimabilă!”
Bianca Ilarie, absolvent Speaker Elite august 2013

Ediția a 5-a Speaker Elite va începe pe 27 octombrie în București, Timișoara, Arad, Suceva, Bacău, Cluj, Galați, Constanța, Craiova, Oradea, Iași și Brașov.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile pentru fiecare din cele 12 zone geografice la numărul de telefon 0737.447.744 sau direct aici .

***

Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm să ne contactaţi:
Olivia Pantazică
0737447744
olivia@astraining.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam