Asociatia Caritas Eparhial Oradea, organizează Loteria pentru Centrul de zi Ioanis. Loteria se desfasoara in perioada 02 mai 2015 – 01 iunie 2015. Biletele se pot procura din Libraria Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr.4 Oradea, de la sediul asociatiei Caritas Eparhial Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr.3 Oradea precum si de la voluntarii caritas. Pentru a participa, persoanele trebuie sa achizitioneze minim un bilet de Loterie. Valoarea unui bilet este de 5 lei. Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului precum si pe site-ul http://www.caritaseparhial.ro/promotion_10_ro.php
Premiile care vor fi acordate in cadrul acestei Loterii sunt urmatoarele:
Premiul 1: O saptamana la Rimini, Italia, pt. 2 persoane; Premiul 2: Scoala auto, categoria B pt. o persoana; Premiul 3: Un weekend la Coada Lacului pt. 2 persoane; Premiul 4: O cina pt. 2 persoane la Hanul cu Noroc; Premiul 5: O cina pt. 2 persoane la Hanul cu Noroc; Premiul 6: Un robot de bucatarie; Premiul 7: O pereche încaltaminte – Leonardo; Premiul 8: O trusa de cosmetice pt. 2 persoane; Premiul 9: Un pachet cu vitamine pt. 2 persoane; Premiul 10: Un pachet cu vitamine pt. 2 persoane; Premiul 11: Un portofel; Premiul 12: Un portofel.
Extragerea premiilor va avea lor in data de 4 iunie 2015, ora 14.00, la sediul Asociatiei Caritas Eparhial Oradea, in prezenta presei. Orice persoană care doreste este libera sa participe la extragere. Numerele castigatoare cu premiile aferente vor fi afisate pe site-ul asociaţiei, www.caritaseparhial.ro, şi vor fi publicate în presa din Oradea în zilele urmatoare extragerii.
Persoanele care se afla in posesia unui bilet de Loterie castigator poate veni sa isi revendice premiul oricand din momentul anuntarii numerelor castigatoare, de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 15.00, dar nu mai tarziu de 12 iunie 2015. Inmanarea premiilor se va realiza la sediul Asociatiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3.

Cheltuieli cu Centru de Zi
5.252 lei total cheltuieli lunare pe centru
169,41 lei cheltuieli pe zi pe centru
3,85 lei zi/copil
……………………………………………………………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam