Pentru că lumina vine din interior şi pentru că ea ne uneşte şi scoate la iveală tot ceea ce este mai bun în noi toţi, echipa campaniei Help25, alături de partenerii săi, a decis să aducă în prim plan un simbol al Speranţei şi al Renaşterii. Este vorba despre o uriaşă fundă roz, realizată cu sprijinul companiei HELLA România, care a luminat mai întâi centrul Timișoarei (locul de naștere al Campaniei Help25), atrăgând atenţia comunităţii cu privire la riscurile cancerului la sân şi la importanţa diagnosticării precoce a acestei boli.
Dacă finalul lunii decembrie și luna ianuarie au fost dedicate Timișoarei, iată că, din februarie, uriașa fundă roz a pornit în….. turneu. Prima oprire este Oradea, simbolul campaniei Help25 fiind amplasat în zona centrală a orașului, la intersecția străzii Republicii cu Piața Ferdinand. Va rămâne acolo de-a lungul întregii luni, făcând astfel cunoscută această campanie și în rândul cetățenilor din Oradea. Considerăm că inițiativa este bine venită, cu atât mai mult cu cât Campania Help25 se adresează persoanelor din Regiunea de Vest a țării și cu cât printre beneficiarele mamografiilor gratuite se vor număra și femei din județul Bihor.
Caravana Help25 va porni, ulterior, și spre alte orașe, respectiv Lugoj, Arad, Craiova, Iaşi, Bucureşti, Cluj toate cheltuielile legate de transport şi amplasare urmând să fie suportate de către partenerii campaniei, respectiv compania HELLA România.
Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp. 5000 de mamografii gratuite or fi oferite, ulterior, femeilor cu venituri reduse sau fără venituri din Regiunea de Vest a țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam