Clubul caritabil Leo ,,Black Eagle” Oradea în parteneriat cu Urban Place a organizat în weekend-ul 16 – 17 iulie 2016 un Campionat de FIFA 16.
Evenimentul a avut loc la Urban Place, unde au s-au întrecut aproximativ 100 de persoane. Leuții au reușit să strângă 1000 de lei în urma așteptatului CAMPIONAT DE FIFA 16, aceasta fiind suma rămasă după achiziționarea premiior puse în joc. Toți banii vor fi folosiți în construirea unei cămin pentru familia Popa din Tilecuș, cauză identificată în urmă cu 2 ani de către fostul președinte Leo, Darius Fetea.
Premiul cel mare, un PlayStation 4, a fost obținut de Firez Octavian. Tânărul gojdist afirmă: ”După 2 finale pierdute, a venit momentul în care am triumfat! Mă simt fericit pentru că am câștigat și că am avut o susținere deosebită din partea prietenilor! MIA SAN MIA!”.
Locul II a fost obținut de tânărul Bedeoan Alexandru, norocosul câștigător al unui joc pentru PS4 în valoare de 259,90 RON.
Șerban Mărcuț, fost gojdist, a obținut locul III, fiind premiat cu un tricou oficial al Campionatului de FIFA16.
Unul dintre cei mai pasionați concurenți, Dascăl Cristian, susține: ”Particip la astfel de evenimente de 4 ani, iar acesta a fost unul foarte bine organizat. Jucătorii sunt foarte buni, concurența e foarte mare!”.

Totul a decurs conform planului, singurul nemulțumit fiind B.P., care a trebuit să reia meciul datorită unei erori tehnice (deconectare de la curent). Precizăm faptul că scorul era de 0-0 în momentul în care a survenit această eroare, dar și că B.P. urma să execute un corner. Tânărului i s-au oferit 3 posibilități de a continua jocul: jucarea minutelor rămase din meciul anterior, jucarea unei singure reprize sau jucarea unui meci complet. Acesta a optat varianta meciului complet, meci pe care l-a pierdut. De aici a pornit nemulțumirea tânărului.
Parteneri: Urban Place, Evenimente Oradea, ProSound Studio, Zile și Nopți, OradeaLife, Edison Pub, Sinton Expert.
Mulțumim tuturor participanților și partenerilor care au făcut posibil acest eveniment! Am reușit să mai facem un pas spre atingerea obiectivului nostru, construirea unui cămin pentru familia Popa. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam