Prin prezenta vă informăm că demarează campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secțiilor de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr. 9 din 28.10.2015 (publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din data de 2 noiembrie 2015).
Persoanele interesate să devină operatori de calculator vor depune o cerere la sediul Primăriei Municipiului Oradea – Piața Unirii nr.1, Sala Ghișeelor, interval orar luni – joi 7:30 – 18:00, vineri 7:30 – 15:30, sau la Biroul Județean Bihor al Autorității Electorale Permanente, la adresa Parcul Traian nr. 5, etaj I, camera 10, în intervalul orar luni-vineri 8:00 – 12:00. Modelul cererii se află pe site-ul www. oradea. ro, sau la Primăria Municipiului Oradea, Sala Ghișeelor.
Termenul de depunere a cererilor este 17 noiembrie – 20 noiembrie 2015.
Precizăm că activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului. Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
– să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
– să cunoască limba română, scris şi vorbit;
– să aibă minimum 18 ani împliniţi;
– să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
– să fi absolvit învățământul general obligatoriu;
– să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam