De cativa ani, ne-am obisnuit sa celebram – si sa promovam – portul traditional romanesc. Si daca am avut ocazia de a lucra inclusiv tinute pentru miri inspirate de ia romaneasca, cu siguranta insipratia este binevenita si in vestimentatia business pentru femei.

Daca de cele mai multe ori tinuta business feminina a cam uitat feminitatea, camasa este fi elementul ce se poate reinventa aducand nota necesara pentru a suaviza austeritatea costumului preluat din vestimentatia masculina.

De Ziua Universala a Iei, lansam in editie limitata camasa business insiprata din ia romaneasca, in varianta made-to-measure. Realizata din puplin alb din bumbac (97% + 3% elastan), poate fi personalizata prin alegerea culorii broderiei. Modelul broderiei este standard. In functie de culoarea aleasa pentru broderie, nasturii pot sa difere fata de cei din modelul prezentat. Pretul este 690 lei/bucata (pentru marimile 40-48), si 790 lei(pentru marimile 50-56).

Pentru comenzi, transmiteti detaliile pentru facturare, marimea (conform tabelului), culoarea pentru broderie si numarul de bucati la adresa: contact@ginabutiuc.ro. Termenul de livrare este de 15 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam