Întrunit în ședință ordinară, Biroului Permanent Județean (BPJ) al PSD Bihor a validat propunerile privind repartizarea membrilor pe zone pentru coordonarea campaniei electorale, fiind totodată analizate acțiunile ce vor avea loc în perioada următoare pentru pregătirea candidaților partidului pentru funcțiile de primar și consilieri locali.
Prin votul membrilor prezenți la ședința BPJ a fost validată candidatura lui Călin Morar pentru funcția de primar al orașului Aleșd. Președintele Ioan Mang a anunțat că organizația din Aleșd s-a mărit prin înscrierea în partid a 200 de foști liberali, care au ales să se alăture social democraților urmare a nemulțumirilor privind atitudinea conducerii județene a PNL.
În urma prezentării sondajului de opinie realizat în comuna Sîmbăta, BPJ a aprobat candidatura Marianei Laza, care în prezent este viceprimar, pentru funcția de primar al respectivei comune. Tot prin vot au fost validate candidaturile lui Nicolae Onica și Marius Florin Criste pentru funcțiile de primar în comunele Criștiorul de Jos respectiv Pietroasa. Președintele PSD, Ioan Mang, a anunțat că până la finalul săptămânii viitoare se va finaliza procedura de desemnare a candidaților de primar în toate localitățile din județ, implicit va fi anunțat candidatul PSD pentru municipiul Oradea.

23.03.2016 Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam