O sumă de sentimente și trăiri buclucașe adunate sub numele de iubire ne oferă o suită de provocări mai mult sau mai puțin plăcute. Uneori aceasta ne aduce entuziasm, bucurie, speranță…dar, alteori confuzie și deznădejde.

Este iubirea o loterie? Dacă suntem norocoși vom fi printre favoriții lui Eros, iar dacă nu…vom suferi? Sau există o artă de a iubi, iar norocul ți-l faci singur, înțelegând cum se cultivă acest sentiment sublim, care ne poate duce până la înțelegerea misterelor Universului, după cum au transmis înțelpții.

În cadrul discuțiilor, pornind de la dialogul platonic Banchetul, vom căuta să clarificăm felul în care iubirea se manifestă…de la iubirea pătimașă și dependentă, până la un sentiment plenar capabil să ne ofere accesul înspre valori perene. Totodată, se vor aborda etapele cultivării acestui sentiment: atracția formelor, aprecierea talentelor și calităților morale, ajungând până la dragostea pentru Adevăr!

Marți, 24 februarie 2015, ora 19:00
Loc de desfășurare: Sediul Asociației Culturale Noua Acropolă – Piața Unirii, nr. 5, ap. 10 (interfon 7) lângă fost Bibliotecă Județeană și banca PiraeusBank
Informații: 0755 292 542Intrarea este liberă!


Asociatia culturala Noua Acropola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam