Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor se pregăteşte să organizeze cel mai mare eveniment din acest an dedicat pieţei forţei de muncă. Pe data de 20 octombrie, în intervalul orar 9-16, toţi agenţii economici interesaţi să angajeze şi toate persoanele care vor să-şi găsească un loc de muncă îşi vor da întâlnire la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolveţi, desfăşurată la Centrul de Afaceri ”Oradea Trade Center”, strada Nufărului nr. 28/E (lângă Lotus Mall).
”Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă Bursă dedicată în principal absolvenţilor, dar nu numai, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră atât pentru absolvenţi şi şomeri, cât şi pentru persoanele care doresc să-şi schimbe locul de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Conform previziunilor noastre, peste 60 dintre cele mai importante companii din judeţul Bihor vor participa la Bursă. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă”.
În continuarea efortului de a moderniza activitatea AJOFM Bihor şi de a creşte calitatea serviciilor, conducerea instituţiei anunţă şi o noutate faţă de ediţiile precedente. ”În cadrul Bursei din 20 octombrie, începând cu orele 14, AJOFM Bihor va organiza şi un workshop dedicat dezvoltării carierei. Specialişti în Resurse Umane vor asigura un training gratuit pentru toţi tinerii interesaţi să-şi îmbunătăţească şansele de reuşită în găsirea locului de muncă potrivit calificării şi abilităţilor”, a conchis directorul Békési.

Cu deosebită consideraţie,

Csaba Békési

Director Executiv,

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam