Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează vineri, 25 septembrie 2015, de la ora 9.00, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolventi din județul Bihor. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Afaceri ”Oradea Trade Center”, str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Mall.
”Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii , persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă si absolventi de orice forma de invatamant, promotia 2015 să-și găsească un loc de munca pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie.”
Peste 70 de agenti economici si-au confirmat participarea la aceasta actiune cu o oferta de peste 1700 de locuri de munca vacante, din care, peste 300 de locuri de munca sunt oferite pentru persoanele cu studii superioare.
„Dupa reusita Burselor organizate in acest an, avem speranta ca si Bursa locurilor de munca pentru absolventi din data de 25 septembrie va fi un real succes si vom reusi, astfel, sa dovedim, inca odata, ca suntem o institutie moderna si flexibila, care are capacitatea de a raspunde provocarilor de pe piata muncii” a declarat Bekesi Csaba, director executiv al AJOFM Bihor.

DIRECTOR EXECUTIV
BEKESI CSABA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam