Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează vineri, 24 aprilie 2015, de la ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă din județul Bihor. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Afaceri ”Oradea Trade Center”, str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Mall.
”Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. În plus, cei care vor participa la Bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată și orientare în carieră, precum și de informații utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenția noastră și partenerii noștri.”, a declarat Bekesi Csaba, directorul executiv al A.J.O.F.M. Bihor.
Evenimentul este organizat la nivel naţional la aceeaşi dată, 24 aprilie 2015.
La bursa organizată de AJOFM Bihor au confirmat participarea 70 de angajatori, care oferă 1780 locuri de muncă vacante, din care 206 sunt pentru persoanele cu studii superioare.
Ofertele de locuri de muncă sunt din diferite domenii de activitate cum ar fi:
– Prelucrări mecanice
– Turism
– Componente electrice si electronice
– Industria mobilei
– Construcţii
– Prestări servicii

Director executiv
Csaba BEKESI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam