În perioada 15-17 ianuarie, 2.245 de persoane fizice au beneficiat de bonificația de 10% acordată celor care îşi achită integral impozitul de proprietate. În aceeaşi perioadă, 48 de persoane juridice au beneficiat de bonificație, care în cazul acestora este de 5%.
Persoanele fizice din Oradea beneficiază de o bonificaţie de 10%, iar cele juridice de 5%, dacă îşi achită integral impozitul pe proprietate până la data de 31 martie 2015.
Încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel datorate bugetului local a fost reluată, începând cu data de15.01.2015, prin personalul din cadrul Centrului de relații cu publicul (ghișeele 21-27), prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (www.ghiseul.ro), prin unităţile Direcţiei de Poştă precum şi prin unităţile C.E.C, conform programului (orarului) fiecărei unităţi.
Totodată, Primăria municipiului Oradea informează că plata impozitelor şi taxelor locale precum şi a amenzilor contravenţionale se poate face și online, prin card bancar. Serviciul de plată online este accesibil pe site-ul primăriei www.oradea.ro, la secţiunea „Plăţi online”, sau pe www.ghiseu.ro.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam