Având în vedere solicitările foarte numeroase privind concertul dedicat Zilei Femeii, Primăria Oradea anunţă că, începând de azi, 27 februarie 2015, ora 12:00, biletele pentru spectacolul cu Dan Andrei Aldea şi Desperado, invitaţi speciali Nicu Alifantis, Zan şi Mihai Neniţă se vor pune în vânzare şi la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor.
Astfel, pentru rândurile I – XI din sala de spectacole biletele pot fi achiziţionate doar de la Casa de Cultură a Sindicatelor – etaj I, iar pentru rândurile din cea de-a doua jumătate a sălii (rândurile XIII – XXI), biletele se pot cumpăra doar de la Sala “Florica Ungur” (fosta sală ARLUS), din Piaţa Ferdinand nr. 4. La ambele săli, biletele pot fi achiziţionate zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00 – 17:00.
Concertul va avea loc în data de 6 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, iar preţul unui bilet este de 15 lei, subvenţionat de Primărie.
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel 0359/409.793 – Sala „Florica Ungur” şi tel 0259/468.468 – Casa de Cultură a Sindicatelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam