Primăria Oradea organizează vineri, 6 martie, un concert dedicat Zilei Femeii, cu Dan Andrei Aldea şi Desperado, invitaţi speciali Nicu Alifantis, Zan şi Mihai Neniţă.
Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, de la ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 15 lei, subvenţionat de Primărie.
Având în vedere solicitările foarte numeroase privind concertul dedicat Zilei Femeii, Primăria Oradea anunţă că biletele pentru spectacolul cu Dan Andrei Aldea şi Desperado, invitaţi speciali Nicu Alifantis, Zan şi Mihai Neniţă, s-au pus în vânzare şi la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor.
Astfel, pentru rândurile I – XI din sala de spectacole biletele pot fi achiziţionate doar de la Casa de Cultură a Sindicatelor – etaj I, iar pentru rândurile din cea de-a doua jumătate a sălii (rândurile XIII – XXI), biletele se pot cumpăra doar de la Sala “Florica Ungur” (fosta sală ARLUS), din Piaţa Ferdinand nr. 4. La ambele săli, biletele pot fi achiziţionate zilnic, de luni până vineri, între orele 10:00 – 17:00.
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0359/409.793 – Sala „Florica Ungur” şi tel. 0259/468.468 – Casa de Cultură a Sindicatelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam