Din cauza unei avarii ce a avut loc în rețeaua de canalizare (retea care apartine Companiei de Apa Oradea S.A.), care a dus la inundarea unui cămin de termoficare, nu s-au putut executa manevrele de izolare a Magistralei nr. 1, așa cum au fost ele programate pentru astăzi, conform pct. 3 din comunicatul nostru din data de 06 noiembrie a.c., pentru zona de lucru Bărăganului – Gh. Doja. În această situație este nevoie de extinderea zonei ce se izolează, până la următorul cămin din care se pot închide vanele de secționare, situat în Parcul Traian. Prin aceasta se intrerupe furnizarea de căldură și apă caldă și de la punctele termice PT 409, 410, 411,412, 413 și 417, fiind afectați consumatorii situați pe străzile Eminescu – parțial, Republicii – parțial, Aurel Lazăr, Andrei Șaguna, Tribunalului, Schubert, G. Enescu, Parcul Traian, Libertății – parțial, Magheru – parțial și Pitagora.
Reluarea furnizării agenților termici în zona de mai sus se va face odată cu repunerea în funcțiune a Magistralei nr. 1 pe sectorul Bărăganului – Gh. Doja, respectiv până în data de 15 noiembrie a.c. orele 22.00. Dacă remedierea va avea loc mai repede, echipele noastre de intervenţie vor acționa în consecință înaintea acestui termen.
Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 – număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile.

11 noiembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam