„Astăzi tu dăruiești” – Ediția a 2 a , Paște 2016
Clubul „Rotaract Club Oradea„ te invită la cea de-a doua ediție a proiectului ” Astăzi tu dăruiești”, să donezi alimente neperisabile pentru persoane sau familii defavorizate din județul Bihor. Te așteptăm la hypermarketul Auchan, în perioada 22-24 aprilie, pentru a însenina acestor familii Sărbătorile Pascale.Program :
Vineri 16:00 – 21:00
Sâmbătă 10:00 – 21:00
Duminică 10:00 – 21:00
Alimentele neperisabile care se pot dona : făină de grâu, făină de mălai, paste, pateuri, conserve, orez, fasole, cozonac, dulciuri, apă plată, pufuleți, biscuiți, cașcaval, ulei, zahăr, condimente, cușcuș, etc.
În ediția trecută orădenii au fost foarte receptivi acestui proiect și ne bucurăm că au răspuns pozitiv acestei inițiative, motiv pentru care ne așteptăm ca și în acest an să fim vizitați de cât mai mulți oameni cu suflet mare.
Anul trecut toate alimentele donate au fost distribuite unor mame curajoase care iși cresc singure copiii cu dizabilități mentale.
Campania „Astăzi tu dăruiești” este o inițiativă a Districtului 2241 Rotaract Romania & Republic of Moldova, care își propune colectarea de alimente neperisabile ce sunt donate unor familii sau persoane defavorizate ori asistate social.
La nivel local proiectul este organizat cu sprijinul hypermarketului Auchan Romania, dar și a cluburilor Rotary Oradea și Interact Club Oradea.
Coordonator proiect : Ionuț Ciucur : 0770107434

Hai să dăruieşti alături de Rotaract Club Oradea!
Website : http://rotaractoradea.club/
Facebook: https://www.facebook.com/rotaractoradea/

Cipriana Iancu
Responsabil Comunicare Rotaract Club Oradea
0741603165

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam