Duminică, 1 martie, la ora 12.00, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” va găzdui o acţiune multiculturală, la care vor lua parte cinci studenţi din China, Malayezia, Taiwan, Argentina şi Brazilia şi un grup de liceeni orădeni. Actiunea este intitulată „Aspiraţii comune, culturi diferite” şi se vrea o replică la evenimentele petrecute la Paris, care au zguduit lumea întreagă. Organizatorii vor să arate că, în ciuda diversităţii culturale, religioase şi etnice, oamenii îşi pot manifesta respectul şi toleranţa unii faţă de altii şi faţă de preferinţele fiecăruia.
În program sunt prevăzute: obiceiuri şi tradiţii legate de diverse sărbători ale anului, din România şi din diverse ţări de pe globi. Vor avea loc, printre altele, o expoziţie de mărţişoare, un program artistic cu dansuri, cântece şi momente artistice din ţările menţionate şi degustarea unor produse culinare cu specific românesc.
Manifestarea este organizată de prof. Rarahu Puşcariu, de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” în colaborare cu Universitatea Oradea şi ASUO.
Vă aşteptăm cu drag!
Persoane de contact prof. Rarahu Puşcariu – 0771-623.008
prof. Malina Pop – 0761-647.592

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam