Administraţia Imobiliară Oradea informează că S.C. Centrul Medical Laser System S.R.L. din Arad a adjudecat contractul de concesiune pentru o suprafaţă de teren de 10.000 mp, în vederea construirii unui Aşezământ pentru persoane vârstnice şi pentru cazuri ce necesită îngrijiri speciale (paliative şi Alzheimer).
Locaţia viitorului aşezământ este în municipiul Oradea, pe str. Ceyrat.
Înfiinţat în anul 2000, cu capital integral privat, Centrul Medical Laser System a fost conceput special pentru a oferi pacienţilor confort şi siguranţă în actul medical.
Pe lângă sediul modern, dotările medicale de ultimă generaţie, cu aparatură de top de la General Electric, Siemens, Philips, Storz, sistemul informatizat de înregistrare şi programare a pacienţilor, echipa de medici specialişti şi personalul medical auxiliar se concentrează pe atenţia acordată pacientului.
Evoluţia Centrului Medical Laser System arată satisfacţia clienţilor pentru cele mai rapide, exacte şi operative soluţionări ale problemelor acestora de sănătate.
În 2010, aceştia au deschis un Centru de îngrijire şi asistenţă medicală a vârstnicilor şi îngrijire paliativă în comuna Vladimirescu, lângă Arad. În cadrul centrului se asigură îngrijire şi tratament, prin asistenţă medicală continuă, vârstnicilor, persoanelor cu sechele post AVC (pareze), persoanelor cu afecţiuni reumatismale degenerative, dar şi persoanelor care suferă de afecţiuni care generează şi întreţin deficitul motor.
Printre obligaţiile contractuale asumate de concesionar se regăsesc următoarele:
– obţinerea autorizaţiei de construire în termen de 12 luni de la data semnării contractului de concesiune, respectiv începerea construcţia în 30 de zile de la obţinerea autorizaţiei, dar şi obligaţia de a finaliza construcţia în 12 luni de la obţinerea autorizaţiei de construire;
– concesionarul are obligaţia de a pune la dispoziţia municipalităţii 10 locuri în viitorul aşezământ, care vor fi ocupate de persoane ce necesită îngrijiri speciale, nominalizate exclusiv de către Administraţia Socială Comunitară Oradea (ASCO);
– tariful pentru cele 10 locuri rezervate municipalităţii va fi 50% din tariful aplicat în cazul celorlalţi clienţi pe toată durata existenţei aşezământului;
– beneficiarii celor 10 locuri rezervate municipalităţii vor avea drepturi şi tratamente egale cu clienţii aşezământului cazaţi pe restul de locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam