Precampania electorală din municipiul Oradea derapează spre o zonă periculoasă. După ce preşedintele PMP Bihor, Daniel Meze, a fost sunat în urmă cu câteva săptămâni de către preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, care i-a transmis, pe un ton ameninţător, „să se potolească”, iată că a venit rândul candidatului PMP, Horea Vuşcan, să fie ameninţat. Ieri a fost semnalată existenţa unui mesaj de ameninţare postat ca şi comentariu la un articol scris în cursul zilei de 22.03.2016 pe site-ul publicaţiei „Jurnalul bihorean”, www.bihon.ro (comentariul îl aveţi ataşat). Mesajul conţine o ameninţare directă la adresa lui Horea Vuşcan.

Coincidenţă sau nu, mesajul de ameninţare a fost urmat de un act de vandalism constatat azi asupra unei proprietăţi deţinute de Horea Vuşcan. O persoană încă neidentificată a lovit cu un bolovan geamul farmaciei din cadrul Supermarketului PROFI din comuna Sântandrei (foto ataşat) care funcţionează în clădirea aflată în proprietatea lui Horea Vuşcan. Acesta a decis să depună două plângeri penale pentru ameninţare şi pentru distrugere, prin care solicită identificarea şi tragerea la răspundere a făptașilor.

Reamintim că, în cursul săptămânii trecute, şi la Bucureşti a fost vandalizat un sediu al PMP din Sectorul 1, situat în cartierul Pajura.
Condamnăm cu fermitate aceste acte de violenţă, dar în acelaşi timp rămânem fermi în acţiunile noastre politice şi nu ne lăsăm intimidaţi.

Departamentul de Comunicare
24.03.2016 Purtător de cuvânt PMP Bihor Mariana Kofler

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam