Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Bihor organizează în data de 17.03.2016, ora 11ºº la sediul instituției din Oradea, str. Armatei Române, nr. 1B, sala de conferinte, o întâlnire de lucru cu reprezentanții fundatiilor si ONG – urilor care activeaza in domeniul serviciilor sociale din județul Bihor.
La întalnirea de lucru vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice ( Instituția Prefectului Bihor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul Teritorial de Munca Bihor, DGASPC Bihor ) care au atribuții în domeniul serviciilor sociale și doi reprezentanți ai furnizorilor de formare profesională care organizează cursuri de formare profesionala în domeniul asistenței sociale.
Tematica intâlnirii este :
1. Rolul serviciilor sociale în județul Bihor;
2. Acreditarea furnizorilor de servicii sociale și licențierea serviciilor sociale;
3. Probleme identificate în desfășurarea activității serviciilor sociale;
4. Modificări legislative în domeniul asistenței sociale;
5. Diverse.
Scopul acestei intalniri este acela de a crea un liant intre institutiile publice din Bihor, furnizorii de servicii sociale si cei de formare profesionala in acest domeniu al asistentei sociale, pentru o mai buna dezvoltare si organizare a serviciilor sociale.
Aceste demers se doreste a fi o invitatie la comunicare in beneficiul persoanelor aflate in dificultate.
Cu stimă,
Director Executiv,
Cozma Felix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam