Membrii Asociaţiei „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială” (PROIS-NV) se intrunesc vineri, 24 aprilie 2015, în Sala Mare de ședințe a Primariei municipiului Oradea ( Piața Unirii, nr.1), cu ocazia Adunării Generale anuale. Pe ordinea de zi se află, în principal, alegerea noilor membri ai Cosiliului Director, a celor doi vicepreședinți si a noului președinte, precum și prezentarea raportului anual de activitate al PROIS-NV.
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială este cea mai puternică și mai reprezentativă structură asociativă din Regiunea de Nord-Vest din care fac parte firme, ONG-uri, universități, Consilii Județene, AJOFM-uri, Inspectorate școlare și altele, instituții interesate de dezvoltarea resurselor umane și, în acest context, de absorbția fondurilor europene de coeziune puse la dispoziția României.
În acest moment, PROIS-NV are 78 de membri, aceștia implementând, în calitate de solicitanți sau parteneri, peste 150 de proiecte co-finanțate de Fondul Social European cu valoarea totală de peste 140 milioane EURO. Lista actualizată a membrilor poate fi consultată la adresa: http://www.prois-nv.ro/lista-membrilor.
Rolul PROIS-NV este de a reprezenta interesele membrilor, dar și a Regiunii de Nord-Vest în general, în relația cu autoritățile centrale sau cu alți parteneri la nivel regional, național sau internațional. De asemenea, Pactul promovează și sprijină politicile de dezvoltare a resurselor umane pe termen mediu și lung din Transilvania de Nord, astfel încât resursele financiare să fie distribuite conform necesităților într-o manieră mai clară și mai corectă.
Pentru mai multe detalii vă așteptăm vineri, 24 aprilie, în Sala Mare de ședințe a Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii nr. 1, începând cu ora 11.00. În plus, puteți accesa site-ul www.prois-nv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam