Cu gândul la cei mai puțin favorizați de soartă, soții Bianca și Cristian Pușcaș îi invită pe toți cei care cred că, prin fapte bune, își pot ridica sufletele în lumină la o sărbătoare puțin ieșită din comun.

„Suflete în lumină” este un eveniment caritabil, organizat în beneficiul copiilor și cadrelor didactice de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Cristal”.

Fiindcă acești copii se confruntă dificultăți de vedere, organizatorii îi provoacă pe invitați ca, pentru puțin timp, să încerce să afle și ei cum e viața fără lumina ochilor. Oaspeții vor fi invitați să mănânce, fiind legați la ochi, măcar o parte din cina la care iau parte. „Ne propunem ca astfel să-i ajutăm pe cei prezenți să experimenteze, fie și pentru câteva momente, cum e viața în universul atât de diferit în care trăiesc acești copii. Ne vom petrece seara, împreună, încercând să-i înțelegem și să le fim mai aproape. Și, la final, cei prezenți vor putea să dăruiască, din generozitatea lor, spre folosul acestor copii”, a explicat consilierul local Cristian Pușcaș, organizatorul evenimentului de cartitate.
Cheltuielile legate de organizarea acestui moment dedicat „celor care nu pot să-l vadă pe Moș Crăciun”, după cum spunea Bianca Pușcaș, sunt suportate de organizatori, urmând ca toți banii donați de participanți să ajungă la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Cristal”.
La evenimentul care va avea loc marți, 16 decembrie 2014, la restaurantul „Banana Joe”, începând cu ora 18.00, au fost invitați să participe numai oameni de seamă ai Oradiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam