Încă de la prima ediţie, A.B.A Crişuri a fost una dintre instituţiile care a susţinut Fundația Pro Valoare și Lotus Center Oradea în acţiunea caritabilă cunoscută sub numele de: „Ouăle gigant”.

Implicarea instituţiei constă în elaborarea unui ou gigant care, în perioada Sărbătorilor Pascale, este expus în centrul comercial Lotus Center Oradea, iar apoi este licitat în vederea strângerii de fonduri pentru diferite acţiuni caritabile.

În 2010, la prima ediţie, oul A.B.A Crişuri ilustra un curs de apă cu diguri, baraje şi maluri curate. În alţi ani, oul a fost elaborat din crengi, hârtie reciclată, rumeguş şi voal. Anul acesta oul a fost sculptat dintr-un trunchi de copac ars pe care angajaţii A.B.A Crişuri l-au găsit pe malurile râului Crişul Negru. Oul cântăreşte 14 kg şi a fost aşezat într-un cuib care are o greutate 365 de kg şi o poveste interesantă pe care vă învităm să o citiţi în Lotus Center Oradea.

„ Anul acesta, povestea Oului Gigant încearcă să atragă atenţia asupra deşeurilor aruncate pe cursruile de apă. Importantă este nu doar implicarea în acţiuni de acest gen, ci şi mesajul pe care dorim să îl transmitem. Grija faţă de mediu este strâns legată de grija faţă de sănătate, căci, ape curate înseamnă sănătate şi prosperitate pentru orice comunitate. a declarat Dorel Dume, director t A.B.A Crişuri.

În cele şase ediţii de până acum, ouăle eleborate de A.B.A Crişuri au adunat, în total, fonduri de peste 27.000 de lei..

Administraţia Bazinală de Apă Crişuri
Str. Ion Bogdan, nr. 35, 410125 Oradea,Tel: (0259) 442 033; (0259) 443 892; Fax: (0259) 444 237
Birou Relaţii cu Presa
Anca MIHOCIU
E:mail: presa_abacrisuri@yahoo.com
Tel: 0746/179564

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam