Poliţiştii locali au intensificat acţiunile pe raza Municipiului Oradea în vederea asigurării unui comerţ civilizat prin respectarea prevederilor legale. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate în teren la comercianţii cu mărţişoare şi flori naturale de sezon, din data de 27.02 – 02.03.2015, s-au constatat şi aplicat 15 sancţiuni contravenţionale.
Scopul acestor acţiuni a fost verificarea achitării taxei de ocupare a domeniului public și respectarea locațiilor aprobate, pentru a comercializa flori şi mărţişoare la tarabele amplasate în mai multe locaţii de pe raza municipiului, lista de preţuri şi comercializarea de alte produse decât cele înscrise în convenția încheiată cu Administrația Imobiliară Oradea, conform HCL nr. 904/2015 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2015.
Astfel, primăria a acordat 184 de amplasamente pentru comercializarea mărţişoarelor şi pentru alte produse specifice perioadei 1 – 8 Martie, acestea fiind integral verificate de către agenţii de poliţie locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam