Poliţiştii locali au intensificat acţiunile pe raza Municipiului Oradea în vederea asigurării unui comerţ civilizat prin respectarea prevederilor legale. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate în teren, între 03.02 – 09.03.2015, la comercianţii cu flori şi cadouri destinate zilei de 8 martie, s-au constatat şi aplicat 16 sancţiuni contravenţionale.
Scopul acestor acţiuni a fost verificarea achitării taxei de ocupare a domeniului public şi respectarea locaţiilor aprobate, pentru a comercializa flori şi mărţişoare la tarabele amplasate în mai multe locaţii de pe raza municipiului, lista de preţuri şi comercializarea de alte produse decât cele înscrise în convenţia încheiată cu Administraţia Imobiliară Oradea, conform HCL nr. 904/2015 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2015.
Primăria a acordat 184 de amplasamente pentru comercializarea mărţişoarelor şi pentru alte produse specifice perioadei 1 – 9 Martie, acestea fiind integral verificate de către agenţii de poliţie locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam