În seria acțiunilor caritabile derulate de către Organizația Femeilor Social- Democrate din Oradea cu prilejul sărbătorilor de iarnă, în data de 21 decembrie a avut loc cea de-a patra ediție a manifestării “Din suflet pentru suflet de copil”.
Cu sprijinul unor sponsori inimoși, femeile social- democrate orădene au ținut să aducă o rază de bucurie în inimile a 75 dintre copiii internați la Spitalul Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” prin oferirea unor pachete cu dulciuri și fructe, înmânate tocmai de Moș Crăciun, dar și prin diversele forme realizate din baloane de către Asociația “Prietenii veseliei”. De asemenea au mai fost donate scutece și diverse obiecte de îmbrăcăminte pentru cei 7 copii care sunt abandonați în acest moment în unitatea spitalicească. Grupul vocal al teologilor ortodocși din Oradea, condus de Alexandru Cirodaș, a oferit un program de colinde spre încântarea copiilor, părinților acestora dar și cadrelor de la spital ce au dorit să asiste la acțiune.
Președintele OFSD Oradea, Erica Mang, și deputatul Sonia Drăghici, amfitrioanele acțiunii, au mulțumit directorilor medical și de îngrijiri ai spitalului, Florin Maghiar respectiv Călin Barabaș, pentru prezență dar și sprijin în organizarea manifestării, iar zâmbetele de pe chipurile micuților au fost considerate drept cea mai mare bucurie și răsplată.

21.12.2015 Biroul de presă al PSD Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam