În şedinţa Consiliului Local de azi s-a supus votului consilierilor aprobarea procedurilor de achiziţie pentru amenajarea, modernizarea, extinderea şi executarea serviciilor specifice zonelor verzi şi domeniului public din municipiul Oradea, zone care nu se află în administrarea altor persoane juridice. Urmează ca procedura să se finalizeze cu încheierea unui acord cadru pe o perioadă de trei ani, începând din 15.05.2015 până la 15.05 2018, pentru Lotul IV/Sectorul IV al oraşului.
Acest lot este delimitat de: mal drept Crişul Repede – B-dul Decebal – str. Eroul Necunoscut – str. Lacul Roşu – Calea Bihorului (cartierele Rogerius, Episcopia şi Oncea).
Valoarea maximă a serviciilor specifice care se vor efectua este de 1.239.880 lei (inclusiv TVA), iar finanţarea se va realiza din bugetul local.
Obiectivele pe care trebuie să le atingă lucrările necesare amenajării, întreţinerii, modernizării, extinderii zonelor verzi din acest lot sunt: îmbunătăţirea calităţii mediului, calitatea şi eficienţa activităţilor de întreţinere şi amenajare, protejarea zonelor verzi şi a domeniului public şi punerea în valoare a acestora în concordanţă cu programul de adaptare la normele Uniunii Europene.
Proiectul de hotărâre cu toate detaliile acestor lucrări se găseşte în ataşament.

Cu stimă,
Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam