Echipa de juniori B a clubului FC Bihor și-a continuat cu succes parcursul în cadrul Campionatului Național, obținând o nouă victorie, cea de-a șaptea consecutivă din acest sezon.
În cadrul etapei a XIII-a din seria vestică a Campionatului Național, jucătorii orădeni, pregătiți de antrenorul Adrian Sorin Todea, au primit sâmbătă, la Stadionul Motorul, replica formației CS Simeria, într-un joc derby al rundei, având în vedere că s-au întâlnit echipele de pe pozițiile II și III.
În pofida faptului că se anunța un joc foarte echilibrat, FC Bihor a reușit să se impună clar, cu scorul de 4-0, după ce la pauză conducea cu 1-0. Golurile au fost marcate de Hălmăgean, Alex Talpoș, de două ori, și Oct. Cristea.
„A fost un meci bun, cu o dominare totală din partea noastră în repriza a doua, pe fondul căderii fizice a adversarului. În prima repriză ei ne-au pus ceva probleme, dar noi am reușit să marcăm, ne-am descătușat apoi după pauză și pe lângă golurile marcate am ratat și alte ocazii. Felicit băieții pentru că au ajuns la cea de-a șaptea victorie consecutivă. Au reușit să țină ștacheta sus și ne menținem pe poziția a doua a clasamentului”, a declarat, după partidă, antrenorul orădean Adrian Todea.
De altfel, la finalul jocului, tehnicianul orădean a fost felicitat de omologul de la Simeria, acesta remarcând că „FC Bihor este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum”.
În această partidă Adrian Todea a început cu echipa: Ruska – Vlăduț, Bărcaș, Panti, Țârtea – Scripek, Man, D. Haș, Hălmăgean – Cioloș – Al. Talpoș. Pe parcurs au mai intrat însă și: Jurj, Oct. Cristea, Balog, Duluș și Seb. Talpoș.
Etapa a XIII-a a fost și ultima a turului de campionat. La sfârșitul acestei prime părții, juniorii B ai FC Bihor au acumulat 26 de puncte, după obținerea a 8 victorii și a 2 rezultate de egalitate, fiind învinși doar de două ori în cele 12 partide. Într-o etapă au avut liber.
Ca urmare a acestei linii de clasament, echipa orădeană ocupă locul II, după Centrul de Excelență Timișoara și înaintea celor de la CS Simeria.
În această toamnă mai sunt programate însă două etape din retur, sâmbătă, 28 noiembrie, FC Bihor urmând să evolueze tot pe teren propriu cu LPS Banatul Timișoara, iar apoi, pe 5 decembrie, la Drobeta Turneu Severin, în compania formației locale Frontiera.
De precizat faptul că părinții copiilor de la această grupă se implică pentru susținerea echipei FC Bihor în organizarea jocurilor de pe teren propriu, dar și pentru efectuarea deplasărilor la jocurile de pe teren străin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam