Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor va organiza selecţia pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară (minim 2 luni).
Pentru anul 2016, Agenţia Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenţilor români.
Menţionăm că pot participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri la zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană.
Selecţia are loc anual, în baza înţelegerii încheiate între Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Agenţia Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania.
Studenţii şi masteranzii care au domiciliul în judeţul Bihor, sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest judeţ, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, strada Transilvaniei, nr.2, pentru a – şi depune dosarul. Înregistrarea se va realiza în perioada 03.12.2015 – 15.01.2016, de luni până joi, între orele 09.00 – 15.30 şi vineri între orele 09.00 – 12.30.
Informaţii suplimentare legate de condiţiile de mediere, documentele
necesare înregistrării studenţilor, precum şi instrucţiunile de completare a
acestora, puteţi afla la numărul de telefon 0259433346 sau accesând site-ul
A.J.O.F.M, www.bihor.anofm. ro.

DIRECTOR EXECUTIV
BEKESI CSABA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam