La începutul săptămânii trecute s-a predat amplasamentul şi s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a străzii Anghel Saligny.
Lucrările sunt realizate de asocierea de firme: S.C. Drumuri Bihor S.A (constructor de drumuri şi canalizare), S.C. Proexco S.R.L (proiectantul lucrării ) şi S.C. Electrifor S.R.L (executant partea de iluminat/reţele electrice). Valoarea contractului este de 4.909.214,83 lei, iar durata de execuţie este de 6 luni.
Strada Anghel Saligny se află în partea de sud a municipiului, în zona străzii Ogorului, respectiv zona Parcului Industrial Eurobusiness II. Lungimea totală a străzii este de 1.369 metri, investiţia presupunând realizarea unei suprafeţe de carosabil de 14.335 mp.
În prezent, se face organizarea de şantier şi trasarea lucrărilor. Lucrările cuprinse în proiect sunt: lucrări de infrastructură şi suprastructură a drumului, realizarea canalizării pluviale, realizarea instalaţiilor electrice de iluminat, montarea de tuburi/realizarea de traversări pentru instalaţiile de gaz, iar în final realizarea marcajelor şi a indicatoarelor rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam