SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA a achiziționat un prim lot de 17.470 de contoare cu telecitire, care urmează a fi instalate în Oradea, începând cu Cartierul Episcopia şi zona Dealul Vilor.
În prezent, pe rețeaua publică de apă din Oradea sunt instalate 24.887 de contoare, acestea urmând a fi schimbate treptat. Actualul program de înlocuire a contoarelor a început cu data de 18 noiembrie 2015 și se va finaliza până la sfârşitul anului 2017, rata înlocuirii contoarelor fiind de aproximativ 8000 – 8500 contoare/an. Intenția declarată a companiei noastre este ca, pe viitor, la toate branșamentele din Oradea să fie prevăzute contoare cu telecitire.
Clienţii nu vor suporta niciun fel de costuri legate de noile contoare și vor fi înștiințați în prealabil care este data programată pentru înlocuire. Contoarele cu telecitire permit citirea indexului de la distanțe de maxim 200 de metri. Astfel, reprezentanții companiei de apă pot determina consumul de apă, chiar şi atunci când nu au acces la contor din diverse motive: dispozitivul este montat pe proprietate privată şi clienții nu sunt acasă, sau căminul de contor pozat pe domeniul public este obstrucţionat.
Avantajul clientului, dar şi al companiei, este că facturarea se va face pe baza consumului real, nu a unor estimări bazate pe consumurile din lunile precedente. Contoarele cu telecitire permit aflarea consumului pentru orice moment sau perioadă de timp și realizarea unor statistici legate de comportamentul de consum. Mai mult, înregistrările sunt stocate în baze de date, așadar pot fi aflate cu ușurință valorile din orice moment și depistate consumurile neobișnuit de mari, care ascund eventuale disfuncţionalităţi ale rețelelor interioare, respectiv eventuale pierderi de apă. În cazul unui consum neobişnuit de mare, compania noastră va avertiza consumatorii să ia măsuri pentru verificarea instalaţiilor interioare.
Investiția pe care SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA o face în domeniul achiziționării contoarelor cu transmisie radio este, cu siguranță, una avantajoasă, atât pentru companie cât și pentru consumatori. Clienții noştrii nu plătesc nimic, iar instalarea acestor contoare reduce costurile de deplasare și de personal pentru citirea fizică a contoarelor și furnizează date corecte, fără erori.
Ca în toate campaniile precedente, SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA va anunța clienții care este data programată pentru înlocuirea contorului. În acest sens, vă rugăm să colaborați cu angajații noștri din teren, în zilele stabilite, pentru ca montarea noilor dispozitive să decurgă rapid și eficient. În cazul în care nu sunteți acasă, veți fi reprogramați pentru o dată ulterioară.

Conducerea
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

AS/AS
Au fost achizitionate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam