În data de 22 ianuarie a avut loc prima ședință din acest an a Biroului Permanent Județean (BPJ) al PSD Bihor. Președintele organizației județene, Ioan Mang, a anunțat că 2016 este anul ce va fi marcat de cele două scrutinuri cu miză importantă pentru partid, alegerile locale și parlamentare, ceea ce impune mobilizarea tuturor forțelor de care dispune PSD la nivel județean pentru ca rezultatele ce vor fi obținute să fie peste cele din 2012, solicitând membrilor din BPJ să transmită în teritoriu mesajul său la unitate și implicare.
Președintele executiv al PSD Bihor, europarlamentarul Emilian Pavel, a prezentat principalele probleme dezbătute în ședința Comitetului Executiv Național desfășurată recent la Piatra Neamț, atragerea tinerilor și unor lideri de opinie din rândul societății civile fiind apreciată ca un element menit să maximizeze șansele de câștig ale partidului la alegerile locale.
Principalul punct de pe ordinea de zi l-a constituit analiza și validarea candidaților pentru funcțiile de primar la alegerile locale din acest an. Potrivit datelor prezentate de președintele Ioan Mang, au fost stabilite candidaturile de primari pentru 83 din cele 101 unități administrativ- teritoriale din județul Bihor, iar in cele 18 localități rămase, printre care și municipiul Oradea, candidaturile vor fi stabilite în următoarea perioadă, deciziile urmând să fie luate astfel încât să fie aleși candidații cu cele mai mari șanse de a câștiga cursa electorală. După trecerea în revistă a tuturor candidaturilor rămase definitive, președintele social- democrat a supus la vot propunerile, fiind aprobate în unanimitate.
În vederea pregătirii campaniei electorale pentru alegerile locale, în perioada 29- 31 ianuarie va avea loc o acțiune la care vor fi invitați toți candidații de primari în județ ai PSD.

22.01.2016 Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam