Pentru montarea aparaturii de măsură și control în căminul Magistralei 1 situat pe bd. Dacia, în zona pasajului subteran de la Magazinul PROFI, este necesară întreruperea furnizării energiei termice (căldură și apă caldă) în data de 15 decembrie 2015, în intervalul orar 08.00 -18.00. Sunt afectați consumatorii alimentati din punctele termice 106, 126, 127 și 136 precum și cei cu PT proprii, situați pe străzile: Dacia – parțial, Iza – parțial, Spartacus, Târnavelor, Aluminei – parțial, Carpați, Hortenziei, Demostene, Sf. Apostol Andrei – parțial, C. Negruzzi – parțial, C. Brâncuși – parțial, Dobreștilor – parțial, Sovata – parțial, Fagului, Minerilor și Traian Grozăvescu. Datorită manevrelor de secționare ale magistralei, necesare pentru izolarea căminului în care se va lucra, este posibilă însă apariția unor disfuncționalități și la alte puncte termice situate în aval de zona oprită, pe direcția bd. Dacia – Parcul Petöfi.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că echipele noastre de specialişti vor face tot posibilul pentru a reduce timpul necesar acestei intervenții.
Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştrii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam