Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor împreună cu Lotus Center Oradea și Spitalul Clinic de Copii “Dr.Gavril Curteanu”, are plăcerea să vă invite la conferința de presă organizată cu ocazia evenimentului sportiv caritabil intitulat „24 de ore pentru un zâmbet”, ediția a IV-a.
Conferința de presă va avea loc marti, 08 dec 2015, ora 14.00 la Lotus Center, Sala de Evenimente.
Campania “24 de ore pentru un zambet “ este un eveniment sportiv caritabil inedit, organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru secția de oncologie a Spitalului de Copii Gavril Curteanu din Oradea.
Prin acest mecanism nou, de a sustine prin donatii efortul fizic, alergare pe bandă și pedalare pe spinning 24 de ore incontinuu, dorim să oferim o platformă, prin care iubitorii de sport și nu numai, pot contribui la recuperarea copiilor bolnavi de cancer.
În cadrul conferinței de presă vor fi prezenți reprezentanții Clubului Sportiv Xterra Sport Bihor, Dna.Luciana Foltuț din partea Lotus Center și Dl. Dr. Ritli Ladislau din partea Spitalului Clinic de Copii “Gavril Curteanu” secția de oncologie.
În cadrul conferinței vom avea următoarea agendă;
1. Obiectivul și scopul campaniei;
2. Mecanismul campaniei;
3. Programul evenimentului;

Sponsorii și Publicul se vor putea alătura sportivilor având la dispoziţie două benzi de alergare şi două aparate spinning. Participarea se poate face în schimbul unei donații în funcție de posibilitățile fiecăruia, pe bază de rezervare. Doritorii sunt rugați să ia legătura cu Răzvan Chiriac pentru..rezervări (0724313481).

La ediția de anul trecut s-au strâns 20.166 ron și s-au contabilizat un număr 3019,2 km parcurși de echipa de organizare, astfel: Istvan a alergat 180,2 km, Andras a pedalat 1055 km, Stafeta Eszti si Tibi a pedalat 1154 km și Kecskés Dávid a pedalat 629 km

Cei care nu ajung fizic la eveniment, dar doresc să ajute, pot dona orice sumă în contul: RO19 INGB 0000 9999 0396 5832 deschis la ING Bank, titular ACS Xterra Sport Bihor, cu specificația “24h pentru un zâmbet”. Donațiile vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente performante necesare în tratamentul copiilor bolnavi de cancer, echipamente care vor fi înmânate la sfârșitul campaniei Spitalului de copii. Astfel suntem siguri, că banii voștri ajung exact unde trebuie!

Vă mulțumim și vă așteptăm cu mult drag!
Echipa Clubului Sportiv Xterra Sport Bihor
Contact: Szokolszky István
Email: contact@xmanromania.ro
Telefon:0722.592/234

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam