Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria are plăcerea de a invita publicul orădean la sărbătorirea Zilei Mondiale a Teatrelor de Păpuși, sărbătorită în data de 21 martie.
Cu ocazia acestei sărbători, actorii Trupei Arcadia ajutați de voluntarii și prietenii lor le-au pregătit câteva surprize copiilor orădeni.
Evenimentul va începe sâmbătă, 21 martie 2015, la ora 11.00, la Sala Arcadia, cu reprezentația spectacolului de operă cu păpuși „MOTANUL ÎNCĂLȚAT”, în regia lui Traian Savinescu. După spectacol, copiii (dar și însoțitorii lor) vor avea ocazia de a urca pe scenă alături de actori și păpuși, pentru a descoperi de aproape câteva dintre tainele Teatrului de păpuși.
În foaierul Teatrului Arcadia va fi montată o expoziție interactivă cu păpuși din diferite spectacole ale Trupei Arcadia și ale trupei Lilliput. Expoziția cu intrare liberă va fi deschisă publicului pe toată perioada lunii martie între orele 10.00 și 17.00.
Dar surprizele nu se termină aici! Tot de Ziua Mondială a Teatrelor de Păpuși, actorii păpușari, voluntarii teatrului, prietenii lor și toți copiii sunt așteptați la PARADA PERSONAJELOR DE BASM, care va începe la ora 13.30 de la Teatrul Arcadia, pe traseul Parcul 1 Decembrie – Podul Intelectualilor – Teatrul Regina Maria – Corso – Magazinul Crișul și retur pe același traseu.
Vă așteptăm cu mare drag să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Teatrelor de Păpuși!

Director artistic Trupa Arcadia
Florian Silaghi

Oradea, 3 martie 2015
*******************************************************************************
email: presa@teatrulreginamaria.ro
website: www. teatrulreginamaria.ro
Telefon: +0372 941062/ + 40 259 436592
Fax: +40 259 417864

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam