Asociatia S.O.S. Autism Bihor va invita sa participati la evenimentele dedicate Zilei Mondiale de Constientizare a Autismului, care se marcheaza in fiecare an in intreaga lume prin diferite manifestari menite sa atraga atentia asupra acestei afectiuni . Va invitam sa fiti alaturi de noi in:

2 Aprilie, ora 20-22 ,,Lumineaza in albastru” Teatrul Regina Maria pentru autism, cu sprijinul TopPress SRL;
3 Aprilie, ora 11 Conferinta de presa la Hotel Continental Forum;
3 Aprilie, ora 19 Seara caritabila ,,Impreuna pentru autism” la restaurantul Hotelului Continental Forum. Va fi o seara eleganta , cuprinzand momente artistice , tombola, licitatie de obiecte , muzica si dans. Programul artistic al serii caritabile va cuprinde: muzica impreuna cu Mihai Lipai, Alexandra Broinas, dans cu trupa Cool Style si Clubul Sportiv Quasar, Ansamblul de muzica populara Crisana si Ardeleana din Tulca, prezentare de moda a d-nei Adina Junc, prezentare de bijuterii-unicat ale d-nei Ana Zaporojan si d-na Dorina Morna cu o colectie de palarii de la DorinaStyles Accesorii Si Palarii, si bijuterii handmade ale Cristinei Rosu si Mioara Hus.
Organizatiile internationale care lupta pentru drepturile persoanelor cu autism au ales albastrul drept culoarea care sa atraga atentia asupra autismului, iar actiuni ,,Lumineaza in albastru”-,,Light it up blue” au loc simultan in toata lumea, in seara de 2 aprilie. Empire State Building din New York City şi Turnul CN din Toronto, Canada fiind două dintre cele mai importante clădiri incluse în manifestări. La noi in tara O.N.G.-urile care activeaza in domeniu aprind culoarea albastra a autismului pe cladiri importante din Bucuresti , Timisoara, Baia Mare, Cluj, Iasi si au diferite manifestari de constientizare a autismului .
Fondurile stranse in urma serii caritabile vor fi folosite pentru continuarea proiectelor Asociatiei S.O.S. Autism Bihor, proiecte ce se adreseaza deopotriva tinerilor si copiilor care fac parte din asociatie.
Pentru noi prezenta presei la aceste evenimente este foarte importanta pentru a sensibiliza opinia publica.

Va asteptam cu drag!

_________________________
Simona Zlibut – vicepresedinte
www.autismbihor.ro
tel: 0742529453

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam