> Asociația S.O.S. Autism Bihor vă invită să participați la evenimentul dedicat Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului, care se marchează în fiecare an în întreaga lume prin diferite manifestări menite sa atragă atenția asupra acestei afecțiuni .
> Asociația S.O.S.Autism Bihor organizează o seară caritabilă,,,Împreună pentru autism”, în această zi,având ca scop strângerea de fonduri pentru continuarea terapiilor,a activităților și a proiectelor aflate în derulare.Vom lansa baloane albastre și vom lumina în albastru restaurantul Coloseum care este gazda noastră în seara de 2 Aprilie 2016,începând cu ora 19.00.
> Va fi o seară unică,elegantă,cu momente artistice,divertisment,tombolă,licitație,muzică și dans.
> Invitații speciali ai serii vor fi Lupu și Cornelia Rednic.Îi vom avea alături de noi pe: Sânziana Toader, Mihai Lipai, Dana Ionela Jurjuț, Trupa Show Dance Cool Style, Radu Moș, Sergiu Nica, Bianka Balint, Sferlea Alex, Gheți Emanuel Ionuț. Moderatorul serii va fi Mihai Dacin iar partea muzicală va fi întreținută de Dj Șerban Monenciu.
> Organizațiile internaționale care luptă pentru drepturile persoanelor cu autism,au ales albastrul,culoarea care să atragă atenția asupra autismului,iar acțiuni ,,Luminează în albastru” -,,Light it up blue”, au loc simultan în toată lumea,în seara de 2 Aprilie.Empire State Building din New York și Turnul Toronto din Canada fiind două dintre cele mai importante clădiri incluse în manifestări.La noi,ONG-urile care activează în domeniu aprind culoarea albastră a autismului pe clădiri importante din București,Timișoara,Iași,Cluj și au manifestări de conștientizare a autismului
> Fondurile strânse în urma serii caritabile vor fi folosite pentru continuarea proiectelor asociației noastre, centrul de zi pentru adulți cu autism, psihointervenție terapeutică, kinetoterapie, ateliere de creație pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Protected by WP Anti Spam